Sykle til jobben-aksjonen er i gang!

Kampanjen startet 19. april og varer til 17. juni. Det er ikke for seint å melde seg på - hvis du ikke har gjort det allerede. Bor eller jobber du i Ringerike kan du melde deg på gratis!

Pr i dag, 21. april, er det 261 påmeldte fra Ringerike, hvorav 143 er ansatt i Ringerike kommune.

I «Sykle til jobben»-kampanjen kan du registrere all fysisk aktivitet, ikke kun sykling til jobben. En gåtur, løping, svømming, fotball og annet arbeid som gjør deg andpusten og/eller svett, for eksempel klippe plenen, hugge ved, støvsuging i høyt tempo kan registreres.

Delta på lag eller alene, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer. Du kan også vinne fine premier.

Klikk her for påmelding direkte til Ringerike kommune som bedrift.

Det vil skje flere spennende ting i kampanjeperioden 19. april – 17. juni, så følg med.

Ringerike kommune har tatt initiativ til og inngått et samarbeid med Kartverket og Ringerikes-Kraft slik at alle innbyggere og alle som har arbeidsplass i Ringerike kan melde seg på «Sykle til jobben»- kampanjen gratis.

Les om mer om kampanjen her: http://www.sykletiljobben.no/p/23872/hjem

Gøy med sykkel !