Rediger

Ringerike & Omegn Fremføringslag

Hovedkategori:
Kultur
Underkategorier:
Musikk

Ringerike & Omegn Fremføringslag (ROFL) er en frivillig organisasjon som jobber for å fremme kulturlivet i Ringeriksregionen og Buskerud. Organisasjonen ble stiftet 30.10.2012 og hadde inntil da allerede arrangert flere av den sagnomsuste «Alfreds Jam’en» på gamle Alfred i Stabellsgate, Hønefoss.
Nå i dag kan vi se tilbake på et mangfold av arrangementer for og med musikere og musikkelskere som samler både unge og voksne, glade amatører, profesjonelle og etablerte musikere, låtskrivere, komponister og ellers alle som har noe å fremføre.

 

Vårt mål er å samle musikermiljøet og vår strategi er våre arrangementer. Med «Fritt Fram Eget» samler vi komponister, tekstforfattere og låtskrivere til en felles arena, og med "Fritt Fram Reunion" samler vi musikere fra alle generasjoner til en musikkfest med mimring og gjensynsglede. Vårt flaggskip og main event er "Fritt Fram Åpen Scene & Jam": Der møtes alle til en gedigen fest og alle er invitert - både på og av scenen. Arrangementene driftes på frivillig basis av ildsjeler og frivillig musikkinteresserte, med god hjelp fra Stiftelsen Ringerike Kultursenter og andre intime scener og utesteder i Hønefoss som åpner dørene og tar imot oss.

Postadresse Stasjonsveien 40
Postnummer 3533
Poststed TYRISTRAND
E-post Send e-post til post@fremforingslag.no
Nettside(r)
Antall medlemmer 6
Kontonummer 22803669671
Kontaktpersoner
Navn Funksjon Telefon
Ole Kristian Odden Leder 90796728

Kart

Se større kart