Feiing på veier og parkeringsplasser 2018

Årets vårfeiing på kommunale veier og plasser vil som tidligere år foregå med oppstart i Hønefoss sentrum og bynære områder. Deretter vil feiemannskapene jobbe seg utover i distriktene i kommunen.
Alle veier og plasser vil bli feid også i år, men det er dessverre ikke midler som kan prioriteres til feiing på overtid. Dette vil medføre at feiinga vil gå over noe lengre tid enn tidligere år og Ringerike kommune ber om at beboerne viser forståelse for dette.
Ringerike kommune har mange henvendelser angående feiing, med spørsmål om når vi kommer til ulike stede. Svaret på disse spørsmålene er at kommunen hver dag benytter det feiemateriellet som er tilgjengelig innenfor gitte rammer, og at feiingen vil blir gjennomfør i løpet av våren.
10.04.2018
19.04.2018

Ringerike kommune

Servicetorget