Gøy på Hackaton!

27.-28. oktober arrangeres #hack4no, innovasjonsdagene der 500 kreative og engasjerte mennesker i alle aldre møtes for på ulike måter fremme teknologiforståelse blant barn og unge. Elever fra tre av våre ungdomsskoler fikk en spennende skoledag

Skoleelevene hadde koding og programmering på timeplanen. De fikk roboter til å gå på kommando og de programmerte enkle spill. Noen fikk også lage animasjonsfilm.

En gruppe ansatte knyttet til helsesektoren og flyktninger var også med #hack4no. De samarbeider med programmerere for å prøve å lage en app for bl.a. flyktninger. Det blir spennende å følge med framover!

På "hack4no utvikles nye forretningsideér,apper og digitale løsninger bygd på åpne offentlige data i Norge.

Det er Kartverket og Høgskolen i Sørøst-Norge som står bak #hack4no.

Les mer på www.hack4.no Flere bilder finnes på vår Facebookside.

#hack4no

27.10.2017
27.10.2017

Ringerike kommune