Omar Viset er ansatt som ny leder av Ringerikskjøkken.

Ringerike kommune har ansatt Omar Viset som nye leder av Ringerikskjøkken. Omar Viset er 51 år og har tidligere drevet firmaet Ringerikskokken. Han etterfølger Liv Ottesen som nå blir pensjonist.

Liv Ottesen har ledet Ringerikskjøkken siden 2002 og er en faglig dyktig leder som har utviklet Ringerikskjøkken til å realisere stordriftsfordeler både i forhold til produksjon, innkjøp og kvalitet.

- Vi er veldig fornøyd med at Omar Viset har takket ja til stillingen som leder av Ringerikskjøkken. Han har en svært spennende bakgrunn og er matentusiast med fokus på lokale råvarer. Han er også svært opptatt av kvalitet på både mat, råvarer og tilberedning. Han har en genuin interesse for å skape gode måltidsopplevelser, sier enhetsleder Vigdis Jægersborg.

Omar Viset er opprinnelig fra Sunnmøre og har jobbet med  mat og matlaging siden han var 15 år. Han har en imponerende og lang CV innen faget.

- Jeg gleder meg veldig til å lede å videreutvikle ett av Regionens største storkjøkken. Dette blir spennende og jeg ser frem til å jobbe sammen med dyktige kollegaer og til å være i dialog med kundene, sier Omar Viset.

Omar Viset tiltrer som leder av Ringerikskjøkken 1. juni.

25.05.2018
25.05.2018

Ringerike kommune

Servicetorget