Opptak barnehageåret 2018/2019

Kommunale og private barnehager i Ringerike har ledige plasser fra august 2018. Søknader gjøres elektronisk via Ringerike kommunes oppvekstportal.

Søknadsfrist til hovedopptaket er 1. mars 2018.

OPPVEKSTPORTALEN

Informasjon om opptaksrutiner samt om den enkelte barnehage finnes på kommunens nettside. De som allerede står på venteliste, det vil si de som har søkt tidligere, trenger ikke å søke på nytt.

Bytte barnehage

Ved søknad om bytte av barnehage/overflytting må ny søknad registreres. Man skal ikke logge inn for å søke overflytting. Søknad om bytte av barnehage er bindende. Det betyr at dersom søknad om bytte av barnehage innvilges, vil plassen i nåværende barnehage automatisk tildeles et nytt barn.

Spesielle opplysninger: Solstad familiebarnehage blir nedlagt fra august 2018.

Retten til barnehageplass gjelder for barn som fyller ett år innen utgangen av november det året det er søkt om barnehageplass. Dersom barnet fyller ett år i løpet av august, har barnet rett på plass innen utgangen av august. Dersom barnet fyller ett år i september, oktober eller november, har barnet rett på plass innen utgangen av den måneden barnet er født.

19.02.2018
19.02.2018

Ringerike kommune

Servicetorget