Gå til innhold Gå til søk

All aktivitet teller – bli med i Sykle til jobben 2018

Gå, løpe, svømme, yoga, fjelltur, vedhogst ,- de fleste aktiviteter kan registreres og teller i «Sykle-til jobben» kampanjen . Det er gratis, gøy og bra for helsen! Meld deg på og verv en kollega eller fem.

Gratis påmelding for alle som bor og jobber i Ringerike og Hole.

Kampanjen starter 19. april og går over 60 dager. Du kan delta individuelt eller gå sammen med kollegaer og danne lag. Et lag kan ha opp til 5 deltakere.

Meld deg på og registrer aktivitet

Påmeldingen er åpen og du kan melde deg på her: https://www.sykletiljobben.no/p/8748/meld-deg-pa!-

Du registrerer aktivitetene dine på Min side fra 19. april. Du kan også loggføre trening automatisk ved å koble til en av gratisapplikasjonene Strava, Endomondo eller Polar til Min side. Du trenger en bruker på applikasjonene for å gjøre dette.

På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få rask oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.

Premie å vinne for alle som er i aktivitet to ganger pr uke

Vi har flotte, lokale premiene. Premiene presenteres på facebook siden til Sykle til jobben Ringerike og Hole snart, så følg med. Alle som er aktive i Ringerike og Hole minimum to ganger i uken vil være med i trekningen av de lokale premiene.  Eneste forutsetning er at du registrerer aktiviteten på min side.

Du har også store sjanser til å vinne fine premier i konkurranse med alle deltakere på landsbasis. Både lag og enkeltdeltakere premieres. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag. I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende.

Påmelding sykle til jobben:  https://www.sykletiljobben.no/p/8748/meld-deg-pa!-

Sykle til jobben Ringerike og Hole på Facebook: https://www.facebook.com/events/1677697075621171/

All info om kampanjen finner du her: www.sykletiljobben.no

Gøy med sykkel!

Publisert
09.04.2018
Sist endret
09.04.2018

Kontakt oss

Ringerike kommune

Besøksadresse
Servicetorget 
Osloveien 1, 3511 Hønefoss 

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postadresse
Postboks 123 Sentrum

3502 Hønefoss

Telefon: 32 11 74 00
Telefaks: 32 12 50 30

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin


In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk