Tyske politikere ville lære om legevakt

Vi er stolte når helsepolitikere fra Tyskland kommer til Ringerike for å lære om legevakt! Torsdag 19. oktober var en delegasjon fra sentrale tyske myndigheter, den tyske ambassaden og helsepolitikere på studiebesøk.
Møtet kom i  stand etter at den tyske ambassaden tok direkte kontakt med Ringerike interkommunale legevakt. Helsepolitikerne kom fra delstaten Brandenburg, og de var svært interesserte i høre om vår legevakt og hvordan den er organisert.

Delegasjonen var veldig godt fornøyde og ga uttrykk for at de kunne ønsket en hel dag sammen med oss. De som presenterte legevakten var enhetsleder Vigdis Bjerke Jægersborg  sammen med avdelingsleder Kine Mauseth og overlege Anne Lill Hodnesdal.

Legevaktens Tysklandsbesøk

26.10.2017
26.10.2017

Ringerike kommune