Praktisk informasjon - Ringerike kommune Gå til innhold Gå til søk

Praktisk informasjon

Sykdom/fravær
Meld i fra til barnehagen hvis barnet er sykt eller har fri.

Beskjeder
Si ifra hvis du får et nytt telefonnummereller privat eller på jobb, eller skifter adresse. Gi personalet viktige beskjeder om morgenen før du går.

Ferie
Gi beskjed på forhånd hvis barnet skal ha fri. Spesielt viktig er dette ved felles høst- og vinterferie. Vi er helt avhengig av å få beskjed fra dere i forveien  for å kunne avtale personalets ferieavvikling/avspasering, og planlegge den mest hensiktmessige bemanningen.

Henting og levering av barn i barnehagen
Barnehagen har ansvaret for barn fra foreldrene leverer til barnet blir hentet. På inneavdelingene må barna følges inn på kjøkenet hvis det ikke er ansatte inne på avdelingen. Spør gejrne hvordan barnet ditt har hatt det i barnehagen. Sørg for at en av personalet har registrert at barnet er henetet. Hvis barnet skal bli hentet av noen andre eller hentes før 14.30, gir dere beskjed om dette på forhånd.

Klær og utstyr
Barna skal ha med seg klær de trenger i løpet av en barnehagedag, spør på avdelingen hvis du er usikker. Barna trenger et fullt klesskift liggende i barnehagen. Skitne og våte klær tas med hjem. Alt av klær og skotøy må merkes.

Mat
Vi serverer barna formiddagsmat 4 dager i uken. En dag i uka tar dere med matpakke til hele dagen. Vi serverer drikke til alle måltider og frukt hver dag i barnehagen. Hver avdeling lager varmmat jevnlig. Barna som vil spise frokost eller ettermiddagsmat i barnehagen tar med seg mat hjemmefra til disse måltidene.

Bursdagsfeiring
Vi markerer barnas bursdag i barnehagen. Avdelinger har forskjellige tradisjoner, spør på din avdeling.

Vannflasker
Barna trenger å ha med seg vannflasker i barnehagen. Ta disse hjem til rengjøring minst en gang i uken.

Barn som trenger medisin i løpet av dagen
Foreldre/foresatte har ansvar for medisinering av sine barn. For barn som trenger medisinering i barnehagetiden, skal dette avtales skriftlig. Ta kontakt med personalet hvis dere har behov for en slik ordning.

 

Publisert
30.11.2010
Sist endret
14.09.2017

Kontakt oss

Hallingby barnehage

3525 Hallingby

Tlf: 915 63 645

 Styrer: Nina Tangen Hagen 

 

Mobiltelefon på avdelinger:

Grønn: 98 03 46 98

Fiolett: 94 15 31 71

Blå: 94 15 36 29

Brun: 97 41 15 60send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk