Gå til innhold Gå til søk

Nye flotte bokmerker

Ringerike biblitotek har fått nye bokmerker, hvor tegningene til Emma Josefine (14 år), Andrea Sofie (5 år), og Henrik (6 år) pryder forsidene

To stolte vinnere, Henrik 7 år og Andra Sofie 5 år, med de nye bokmerkene  

                                                                                                                                  

I høst arrangerte Ringerike bibliotek en tegnekonkurranse.  Oppgaven var å tegne en tegning som kunne brukes på bibliotekets nye bokmerker. Mange deltok i konkurransen, og vi fikk inn mange flotte bidrag. De tre vinnerne ble kåret ut fra dyktighet, og at tegningen skulle formidle et budskap.

De tre som stakk av med seieren var: Emma Josefine (14 år), Andrea Sofie (5 år), og Henrik ( 7år). Alle tre er fra Hønefoss.

Tegningene til disse tre pryder nå de nye bokmerkene våre. Lørdag var vinnerne samlet i Ringerike bibliotek for å se de ferdige bokmerkene og motta en gave som takk for innsatsen. Emma Josefine hadde dessverre ikke anledning til å komme, men både Andrea Sofie og Henrik syntes det var stor stas at tegningen deres var på så mange bokmerker. Begge mottok en bokgave og en god bunke bokmerker hver. De gledet seg til å kunne dele ut bokmerker både til familie og venner. Vi på biblioteket gleder oss også stort til å kunne dele ut de nye flotte bokmerkene til lånerne våre.

Henrik tegnerHenrik tegner nesten hver dag, og ville gjerne vise oss at han hadde blitt enda flinkere til å tegne allerede.

 

 

 

 

 

I biblioteket har vi laget en utstilling av vinnertegningene og de nye bokmerkene.Utstilling av vinnertegningene

Publisert
12.03.2013
Sist endret
28.11.2014

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk