Gå til innhold Gå til søk

Fram fra bokhylla

Velkommen til en inspirerende kveld i biblioteket mandag 24. november kl.19. Fire bibliotekarer anbefaler bøker utgitt de siste par årene. Den lokale krimforfatteren Ragnar Enger forteller om "Krypet", hans debutbok.

BokhylleSett av mandag 24. november til å la deg inspirere av fire bibliotekarer som trekker fra noen av sine favorittbøker fra de siste par årene. Vi styrer unna bestselgerlistene, som vi mener får mer enn nok omtale som det er. Utvalget av god litteratur er så enormt mye større en det som normalt kommer fram i media.

Ragnar Enger Juelsud

 

I tillegg får vi besøk av den lokale forfatteren Ragnar Enger fra Ådalen i Ringerike. Han heter egentlig Ragnar Enger Juelsrud og jobber til daglig som samfunnsøkonom i Finansdepartementet. Nå bor han på Ås utenfor Oslo. «Krypet» er hans debutbok.

 

 

Krypet

En 10-åring blir funnet drept i Nordmarka, noe som kaster politiet ut i en voldsom jakt etter en gjerningsperson. Samtidig vender en talentfull psykiater hjem til Norge etter mange års arbeid i USA. Han får en helt sentral rolle i å bistå politiet i jakten på den mistenkte, som viser seg å være adskillig mer sentral enn det man først trodde. Politiet er nemlig ikke alene om å jakte på den mistenkte … 

Inngang kr 50,-. Loddtrekning på inngangsbilletten.

Alle er hjertelig velkomne.

Publisert
19.11.2014
Sist endret
05.01.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk