Gå til innhold Gå til søk

Glasshjerteslag - Susanna Ferizi leser egne dikt

Lørdag 8. november klokka 12 kan du høre den unge medisinstudenten fra Begnamoen lese fra sin diktsamling "Glasshjerteslag" her i biblioteket.

glasshjerteslag «Tenk at det skjøreste på jord, samtidig er noe av det vakreste som finnes. I århundrer har diktere dedikert kunsten sin til kjærligheten, kanskje nettopp fordi følelsen av kjærlighet er noe så unikt og spesielt?»
- Fra boken Glasshjerteslag. 

I diktsamlingen Glasshjerteslag tar Susanna Ferizi for seg kjærligheten på en drømmende og filosoferende måte. Samtidig er diktene fylt med kontrastene mellom dag og natt og mellom lengsel og nærhet.

Unge Susanna Ferizi er født og oppvokst på Ringerike. Til daglig studerer hun medisin og "Glasshjerteslag" er hennes debut som forfatter. Ferizi begynte tidlig å skrive, både dikt og noveller, men det var i 16-årsalderen at skrivingen virkelig tiltok. Susanna FeriziInspirasjon henter hun fra naturen, men også i møter med mennesker. Hun sier at selve gleden ved å skrive dikt finner hun i at diktene hennes kan glede andre og vekke ettertanke.

 Lørdag 8. november kan du høre henne lese noen av diktene sine i Ringerike bibliotek fra klokka 12. Du kan også få kjøpt signerte eksemplarer av "Glasshjerteslag" etter opplesningen. Gratis inngang. Velkommen!

 

 

 

 


Susanna Ferizi
Foto: Privat

Publisert
03.11.2014
Sist endret
05.01.2015

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk