Gå til innhold Gå til søk

Skumringstimen mandag 9. november kl. 19

I år er "Vennskap i Norden" tema for Nordisk bibliotekuke som arrangeres for 19. gang. Vi er stolte av å kunne tilby en stemningsfull time med høytlesning og musikk i samarbeid med Foreningen Norden.

Vennskap i Norden"Vennskap i Norden" er årets tema når Foreningen Norden i samarbeid med Ringerike bibliotek inviterer til skumringstime i biblioteket. Vennskap er en av de viktigste relasjonene mellom mennesker, få ting kan gi den samme trygghetsfølelsen som det er å vite at man har en god venn! 

Årets høytlesningstekst for voksne blir denne kvelden lest av Ole Johnny Haugerud, og er hentet fra Egils saga, en av Islendingesagaene. Ole Johnny Haugerud er kjent både som skuespiller og som en høyt skattet oppleser og dikt-tolker på Ringerike. Teksten beskriver vennskap i en annen tid og et annet rom enn hva vi finner i dagens samfunn. Sagalitteraturen formidler en sterk lojalitet som følger av vennskapsbånd. 

Elever ved musikklinja ved Ringerike videregående skole spiller.

Foreningen Norden og Ringerike bibliotek har i flere år samarbeidet om å arrangere Skumringstimen. Arrangementet er en del av Nordisk bibliotekuke.

Enkel servering.

Entré kr 100,-. (Kr 50,- for medlemmer av Foreningen Norden, studenter og skoleungdom).


Publisert
02.11.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk