Gå til innhold Gå til søk

Sommerles - leselystkampanje for barn

1. juni starter leselystkampanjen for barn i alderen 5 - 13 år. Det er femte året vi arrangerer Sommerles, og i år håper vi DU vil være med. Alle som har lest minst åtte bøker i skoleferien får bli med på Isfest. En ekte dinosaurforsker kommer på besøk.

SommerlesLeselystkampanjen Sommerles har i år et aldri så lite jubileum ved Ringerike bibliotek. Det er 5 året vi arrangerer Sommerles, og i løpet av de fire forutgående årene har rundt 400 barn vært med. Kan vi klare å nå over 500 leseglade barn i løpet av sommeren 2015?

Lesing stimulerer fantasi, følelser, lek og drømmer. Vi ønsker at barn og foreldre tenker på feriedagene som en fin mulighet til å få lest gode historier og faktabøker. 

Reglene
Leselystkampanjen pågår fra lørdag 1. juni til lørdag 12. september 2015. 

Kom til biblioteket og hent lesepass, eller last ned her. 

Du kan lese selv, bli lest for eller høre på lydbok. Husk å få stempel i lesepasset når du leverer bøkene tilbake. Ferdig utfylt pass er inngangsbilletten din til ISKREMFESTEN. Alle somerlesere får også et fint diplom.


Hvert barn får et lesepass hvor de skriver opp hvilke bøker de har lest. Barna kan lese selv, bli lest for, eller høre på lydbok. Når de kommer til biblioteket for å levere bøkene, får de stempel i passet. Bøkene må være lånt på biblioteket.
Når barna har fått 8 stempel leverer de lesepasset på biblioteket, og får inngangsbillett til Isfesten som holdes på Ringerike bibliotek mandag 14. september. 

Les om fjorårets Isfest. 

Det blir også delt ut diplom til alle barn som klarer kravet om å lese minst 8 bøker.

Vi håper veldig mange barn får ekstra leselyst i sommer; husk at ferietid er lesetid!

Publisert
26.05.2015
Sist endret
18.01.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk