Gå til innhold Gå til søk

Hei Sommerlesere!

Isfesten nærmer seg. Torsdag 7. september står vi klar til å feire dere. Is, forfatterbesøk og utdeling av diplom står på programmet. Velkommen!

Isfesten avslutter leselystkampanjen Sommerles. Alle som har levert lesepasset sitt til biblioteket, med 8 leste bøker, har mottatt inngangsbillett til Isfesten. 

Vi arrangerer to Isfester. En klokka 17.30 og en klokka 18.30. Sjekk billetten din for rett tidspunkt. Vi ber om at de som kommer på festen klokka 17.30 tar hensyn til den neste gruppa som kommer klokka 18.30.

Vi serverer is, forfatter Eldrid Johansen underholder, og alle mottar en fin diplom. Velkommen til Isfest!

Den siste boka til Edrid Johansen heter Fraos forbannelse. Den handler om 13 år gamle Mathilde og Susanne som er kusiner De er på ferie med fedrene sine i Luxor i Egypt. De er klare for noen deilige avslappende dager ved bassengkanten, men også for faraos templer og bortgjemte gravkamre, og ikke minst stedet der Mathildes mamma, som var arkeolog, ble funnet omkommet mens hun var på utgravning.  Mathilde mistenker at det kan være en sammenheng mellom morens død og en kvinnelig faraos ukjente hemmelighet. Bøker Eldrid har skrevet.

 

Bildet under er fra en tidligere isfest.

Publisert
29.08.2017
Sist endret
29.08.2017

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk