Gå til innhold Gå til søk

Loppemarked og lansering av ny hjemmeside

Fredag 1. september er det Nasjonal biblitotekdag, og vi markerer dagen med Bokloppemarked og lansering av ny hjemmeside. Loppemarkedet starter klokka 11. Velkommen både på nett og i biblioteket i Sentrumskvartalet.

Fredag 1. september er det Nasjonal biblitotekdag. Vi markerer dagen ved å lansere vår nye nettside. Vi håper du finner den mer brukervennlig, informativ og moderne enn den gamle vi hadde. Både vi og dere bibliotekbrukere vil nok bruke litt tid på å bli kjent med den nye siden, men vi håper at alle blir godt fornøyd. Adressen til hjemmesiden blir som før: www.ringerikebibliotek.no. Har du spørsmål eller kommentarer til siden, send oss gjerne en e-post til  bibliotek@ringerike.kommune.no.

Nasjonal bibliotekdag feires også med bokloppemarked. Som mange av dere allerede har fått med dere, har vi i sommer jobbet med å flytte om på hele fagavdelingen for voksne. Vi har prøvd å gjøre den «luftigere» og mer brukervennlig, med mer utstillingsplass, mer plass mellom hyllene, og vi har nå en mer oppdatert samling. En egen biografiavdeling har vi også laget. At vi nå har samlet biografiene har vært etterspurt av mange, og vi er glade for endelig å kunne si at nå har vi det.

Samlingsutvikling fører til at materiell blir kassert. Derfor er det nå tid for loppemarked igjen. Her kan du virkelig gjøre et røverkjøp. Du finner ikke bare fagbøker på loppemarkedet. Vi har også ryddet i barneavdelingen og skjønnlitterære bøker for voksne, lydbøker og filmer. Loppemarkedet varer til og med torsdag 7. september. Men husk at godbitene ofte går først, så vær tidlig ute. Velkommen!

Publisert
24.08.2017
Sist endret
29.08.2017

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk