Gå til innhold Gå til søk

Ungbok 2010

Ungbok er et tilbud som går ut til alle ungdomsskoleelevene i Ringerike og inngår som et ledd i Den kulturelle skolesekken i kommunen. Ungbok inkluderer flere arrangementer: Skrivekonkurranse, skriveverksted, bokkveld og forestillinger.

 

 

Årets tema var "Rettferdighet".

 

Skrivekonkurransen.  Alle ungdomsskoleelevene i Ringerike (uansett klassetrinn) inviteres hvert år til å delta med egenkomponerte dikt, fortellinger, sangtekster, tegneserier, sakprosa eller andre tekster. Dette er en flott mulighet for skriveglade og kreative ungdommer til å få bruke talentet sitt.

Tema varierer fra år til år.
Bidragene sendes inn som vedlegg til ungbok@ringerike.kommune.no
Hvis man ikke har tilgang til internett, kan tekstene også leveres inn på Ringerike bibliotek (hovedbiblioteket).

Skriveverksted. 10.-klassinger ved tre skoler får tilbud om skriveverksteder holdt av en forfatter. Kjersti Wold holdt skriveverksteder 4., 5. og 9. februar. Denne gangen var det Veienmarka, Hov og Haugsbygd som fikk kurs. 

Bokkvelden. Dette er selve avslutningen på skrivekonkurransen og det er her finalistene får muligheten til å presentere bidragene sine og vinnerne blir kåret. Dato for årets Bokkveld var torsdag 18. mars og foregikk i Ringerikssalen (store kinosal). 

Forestillinger. 9. trinn fikk i 2009 tilbud om forestillingen "Alle duene" med Daniel Karlsson i uke 49.

Publisert
06.12.2011
Sist endret
15.11.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk