Gå til innhold Gå til søk

Bor det en forfatter i deg?

Få hjelp av en profesjonell forfatter til å lokke han/henne ut!

I februar fikk 9. klassinger på tre skoler mulighet til å være med på skriveverksted. Dette var et tilbud i Den kulturelle skolesekken i Ringerike.

 

Om poesiverkstedet med Erik Foynland:

Erik FoynlandDeltakerne kommer til å utføre et par poesi-eksperimenter, lage haiku-dikt og prosadikt, og kursholder lover at alle deltakerne kommer til å produsere poesi de ikke ante var mulig! Erik Foynland er forfatter og frilansjournalist i Drammens Tidende og har bl.a. holdt poesiverksteder i forbindelse med barnebokfestivalen i Grimstad og skrivekonkurransen ”Årets Herman” i Nedre Eiker.

Tid og sted: Onsdag 1. februar 2012. Poesiverkstedet arrangeres på skolen, og tar 3 skoletimer. Maks antall deltakere er 20 og deltakerne må ha med PC.

 

 

Om: skriveverksteder med Kjersti Wold:

Kjersti WoldDeltakerne kommer til å få verdifulle skrivetips, motivasjon og individuell vurdering av tekstene sine. Denne typen skrivekurs forutsetter at deltakerne som får delta allerede er interesserte og motiverte for skriving. Kjersti Wold er en anerkjent og prisbelønnet forfatter som har gitt ut bøker både for barn, ungdom og voksne. Hun har dessuten lang erfaring med å holde skriveverksteder, og blir omtalt som en inspirerende kursholder. 

Tid og sted: Torsdag 2. og fredag 3. februar 2012. Skriveverkstedene tar en hel skoledag, og arrangeres på skolene. Maks antall deltakere er 15.

  

 
Nes skole fikk poersiverksted med Erik Foynland. Sokna skole og Veienmarka ungdomsskole fikk skriveverksted med Kjersti Wold. Tilbakemeldingene både fra deltakere og lærere har vært svært positive.

Publisert
05.01.2012
Sist endret
20.08.2012

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk