Hva skal du bygge? - Ringerike kommune Gå til innhold Gå til søk

Hva skal du bygge?

Her finner du veiledning om enkelte typer byggetiltak, med tips om hva du bør vite før du setter i gang, hvilke papirer og hvilken dokumentasjon som må fremskaffes og lignende. Dette området er mest rettet mot deg som tiltakshaver.

Velg fra venstremenyen for å lese om ønsket tiltak. Listen er ikke komplett, så hvis du ikke finner ”ditt” tiltak her er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Byggesaksvakta på servicetorget kan veilede i forhold til lovverket vi på byggesaksavdelingen forvalter, men også om reguleringsplaner i forhold til byggesak. Byggesaksvakta kan ikke tegne og/eller prosjektere for deg. Vi kan heller ikke fylle ut søknaden for deg. Er du usikker på hvordan du skal ivareta lovverket/forskrifter, må du ta kontakt med et privat foretak.

Ha gjerne skrivesaker, eventuelt saksdokumenter, tilgjengelig når du kontakter oss, ofte kan det være en fordel om du også kan oppgi gårds- og bruksnummer.

Publisert
28.11.2007
Sist endret
08.06.2012

Les mer

Kontakt oss

Ringerike kommune

Besøksadresse
Servicetorget 
Osloveien 1, 3511 Hønefoss 

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postadresse
Postboks 123 Sentrum

3502 Hønefoss

Telefon: 32 11 74 00
Telefaks: 32 12 50 30

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin


In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk