411 Detaljregulering Løkenstuen boligprosjekt – oppstart av planarbeid

Det starter opp et planarbeid i Løkenåsen, Haugsbygd. Frist for å sende inn merknader til planarbeidet er 4. desember 2017.

Planarbeidet skal legge til rette for oppføring av to lavblokker med parkeringskjeller. Det planlegges for ca. 20 leiligheter fordelt på fire etasjer. Planarbeidet skal også legge til rette for etablering av en ny boligtomt til oppføring av en enebolig med garasje. Forslag til planavgrensning er vist på kartutsnittet, markert med svart stiplet linje og rødt fyll. Området som ønskes bebygd består av eng og krattskog. Planområdet inkluderer også veiareal og en eiendom bebygd med en enebolig med garasje og stabbur. Forslagstiller for planen er TT Consult AS og utførende konsulent er Roar Jørgensen AS.

Innspill til planarbeidet

Innspill til planarbeidet sendes til postmottak@ringerike.kommune.no eller per post til Ringerike kommune, areal- og byplankontoret, postboks 123 sentrum, 3502 Hønefoss innen 4. desember 2017.

De enkelte som kommer med merknader får ikke direkte tilbakemelding. Merknadene tas med og behandles i saken sammen med andre innkomne merknader. Hvordan merknader er blitt behandla vil fremgå av dokumentene ved politisk 1. gangsbehandling av planforslaget. Ved høring og offentlig ettersyn etter politisk behandling vil det bli mulighet for å komme med innspill til det konkrete planforslaget.

Lovhenvisninger, plantype og vedtak

Oppstart av 0605_411 Løkenstuen boligprosjekt kunngjøres iht. plan- og bygningsloven § 12-8. Hovedutvalget for Miljø- og arealforvaltning vedtok å anbefale oppstart av planarbeidet 11.09.2017 bh 49/17og Formannskapet vedtok å anbefale oppstart av planarbeidet 26.09.2017, bh. 27/17.

Kontakt forslagsstiller eller saksbehandler dersom det er ønske om å få oversendt dokumenter direkte.

Forslagsstiller: Tor Thomassen Consult AS, tor@ttconsult.as

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin

In English English