Fastsatt planprogram

Plan - og utredningprogram for områderegulering for "Kilemoen Midtre" er nå vedtatt.

I henhold til forskrift om konsekvensutredninger har Hovedkomiteen for miljø- og arealforvaltning fastsatt planprogram for områderegulering 0605_344, ”Kilemoen, midtre”.

Formålet med planarbeidet er å sikre sand – og steinressurser, som i kommuneplanen er satt av til nåværende og fremtidig masseuttak, for framtida.

Forholdet til idretten og friluftslivet er en hovedutfordring i planarbeidet. Som følge av innspill ved det offentlige ettersynet, er det i det reviderte plan – og utredningsarbeidet lagt større vekt på medvirkning fra idretten og friluftslivet i det fastsatte planprogrammet.

Fastsatt planprogram kan ikke påklages.

Fastsatt planprogram og andre sentrale dokumenter i saken, er lagt ut på kommunens servicetorg, Storgata 13, 1.etasje, men du finner også dokumentene her:

05.11.2011
12.06.2014

Ringerike kommune

Servicetorget
Osloveien 1, 3511 Hønefoss

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postboks 123 Sentrum

Telefaks: 32 12 50 30

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin