Gå til innhold Gå til søk

Barnetråkk

 

Barnetråkk er en metode som kan brukes for å få informasjon om hvordan barn beveger seg og bruker nærområdene sine, hva de synes om dem og hva som eventuelt burde vært annerledes. Hovedsakelig går metoden ut på at barna eller ungdommene tegner inn strekninger de går (oftest skoleveien sin, men det kan gjerne være andre strekninger også) og markerer steder de oppholder seg på et kart, og forklarer noe om hva som er der, hvordan det er der og hva de gjør der. På denne måten håper vi å finne ut mer om hvilke snarveier de tar og hvilke områder de bruker på fritida, slik at det kan tas hensyn til i framtidig planlegging.

I juni 2013 gjennomførte areal- og byplankontoret og barnerepresentanten barnetråkk på Hallingby skole, i 2., 5. og 8. klasse. Foreløpig er dette det eneste stedet i kommunen dette er gjennomført i regi av kommunen. Vi kjenner til at noen skoler/klasser har tatt tak i dette på eget initiaiv.

Resultater barnetråkk Hallingby skole:
Kart
Rapport

I kartet vil du kunne se på linjene omtrent hvor mange som går en strekning, og du vil se numre på flere av strekningene og stedene. I rapporten finner du igjen numrene og de kommentarene vi fikk inn.

Har du spørsmål om dette, ta kontakt med oss på areal- og byplankontoret på telefon 32 11 74 61.

Publisert
19.09.2015
Sist endret
19.09.2015

Kontakt oss

Ringerike kommune

Besøksadresse
Servicetorget 
Osloveien 1, 3511 Hønefoss 

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postadresse
Postboks 123 Sentrum

3502 Hønefoss

Telefon: 32 11 74 00
Telefaks: 32 12 50 30

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin


In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk