Gå til innhold Gå til søk

Helse og omsorg

Kommunenes tjenester omfatter både helsefremmende og forebyggende helsearbeid. Her finnes informasjon om blant annet fastlege, helsestasjoner, psykisk helse, smittevern og vaksinasjoner.

Søke helse- og omsorgstjenester
Skal du søke om kommunale helsetjenesten må du fylle ut kommunens skjema og sende det pr post til Tildelingskontoret for helse- og omsorgstjenester. Trenger du hjelp med utfylling av skjema, ta kontakt med Tildelingskontoret i Storgt. 13 eller Servicetoret på rådhuset.

Ringerike interkommunale legevakt er et legevaktstilbud  for kommunene Ringerike, Hole, Jevnaker, Krødsherad, Modum og Sigdal. Legevakten er en beredskapstjeneste for akutte skader eller alvorlige sykdommer som ikke kan vente til vanlig åpningstid hos fastlegen. Legevakten nås på tlf 116117

I menyen til venstre finner du en oversikt over kommunale helsetjenester.

Les også vår serviceerklæring.

Serviceerklæring

Tilbakemelding på helse-, omsorgs- og sosiale tjenester
Helse og omsorg ønsker på denne måten å få innspill på hvor vi har forbedringspotensial, og vi ønsker også innspill på hva vi er gode på slik at vi kan forsterke dette. Utfylte skjemaer leveres eller sendes til enhetsleder ved enheten som yter de aktuelle tjenestene.

Helse - og omsorgsplan 2007-2015. Det arbeides med ny helse- og omsorgsplan.

 

Publisert
08.11.2007
Sist endret
18.01.2017

Selvbetjening

Les mer

Kontakt oss

Ringerike kommune

Tlf.: 32 11 74 00

Tildelingskontoret for
helse- og omsorgstjenester

Tlf. 409 00 139

Besøksadresse:
Storgt. 13, 3510 Hønefoss

Postadresse:
Postboks 123, 3502 Hønefosssend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk