Gå til innhold Gå til søk

Frivillighet

Gjør en forskjell - bli en frivillig!

Vil du gjøre en forskjell i nærmiljøet ditt? Vi trenger frivillige. De frivilliges innsats er bærebjelken i det arbeidet frivilligsentralene gjør. 

Alle kan være frivillige

Vi har frivillige fra 16 til 80 år, menn og kvinner, studenter, pensjonister, yrkesaktive og småbarnsforeldre. Er du pensjonist, kan frivillig arbeid bidra til en meningsfylt og aktiv hverdag som betyr mye for mange mennesker i bydelen.

Med andre ord: Alle kan være frivillige!

Gjør så mye som du vil

Våre frivillige opplever sin innsats som viktig og verdifull, og at de er en del av ett fellesskap som virkelig får gjort noe for andre. Og lønnen er takken en får!

Å være frivillig skal være et overskuddsprosjekt. Det betyr at du ikke skal jobbe mer enn du har lyst til, og du kan si fra når du kan - og når du ikke kan jobbe.

Frivilligsentralene ønsker frivillige til alt fra å lede hobbygrupper og turgrupper. Kanskje vil du være en turvenn eller en besøksvenn? Noen kan hjelpe til med å lese, andre kan bidra med transport eller praktisk hjelp, eller kanskje du vil være reservebesteforelder eller en reserveonkel? Det er mye hver enkelt kan bidra med.

Ta kontakt med Reni K. Odden, tlf, 419 21 605.

Se også nettisden til Ringerike Frivilligsentral

Publisert
09.11.2007
Sist endret
18.01.2017

Kontakt oss

Ringerike kommune

Tlf.: 32 11 74 00

Tildelingskontoret for
helse- og omsorgstjenester

Tlf. 409 00 139

Besøksadresse:
Storgt. 13, 3510 Hønefoss

Postadresse:
Postboks 123, 3502 Hønefosssend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk