Driftstilskudd til større kulturtiltak og allmennnyttige formål

Større kulturarrangementer av regional/nasjonal interesse, allmennyttige tiltak som når ut til brede deler av befolkningen, samt lokale og regionale kulturinstitusjoner kan søke driftstilskudd fra Ringerike kommune.

Definisjonen av kultur i denne sammenhengen gjelder både kunst, idrett, friluftsliv , aktivitetstilbud og folkehelse.

Søknadsfrist er 31.12.16. Søknadene blir politisk behandlet.

Søknadene må inneholde regnskap og rapport for siste driftsår. Samt budsjett og plan for kommende år.

Tiltaket må være lokalt forankret og gjennomføres i Ringerike kommune. Tiltak som tidligere har fått driftsstøtte av Ringerike kommune, må legge ved rapport som synliggjør at tiltaket er driftet i tråd med søknad.

Søknad og vedlegg sendes postmottak@ringerike.kommune.no og merkes "Kulturenheten"

Ta gjerne kontakt med kulturadministrasjonen for veiledning i søknadsprosessen, i god tid før søknadsfristen.

29.11.2016
16.03.2018

Kulturleder
Marja Lyngra Høgås (Permisjon)