Åpen dag

Lørdag 6. juni inviterte kulturskolen til åpen dag med konserter og utstillinger i hele huset.

Prøve å spille fiolinMed åpne dører til alle rom kunne de besøkende få smakebiter på instrumentalundervisning, bildeelevene hadde utstillinger og teatergruppa viste fram kostymer og sminke.

Hos fiolinlærer Irena og gitarlærer Anne fikk de som hadde lyst prøve å spille, noe som var veldig populært.

Tre konserter i løpet av dagen viste at kulturskolen har mange dyktige elever og ikke minst lærere som inspirerer til utvikling. På konsertene fikk Kulturskolen vist bredden på undervisningstilbudet, og det ble spilt egenkomponsert musikk fra både elever og lærere.

Big band bulliesKulturskolens storband Big Band Bullies stod for åpningskonserten, og bandet var for anledningen ledet av Kjersti Sortdal som er elev ved kulturskolen. Big Band Bullis spilte meget bra,  med skikkelig "trøkk" og flotte instrumentalprestasjoner.

Sarah-Erin Hurtado Bye fikk overrakt Drømmestipend og Kulturstipend under den siste konserten.

Flere bilder fra Åpen dag...

09.06.2009
26.01.2011

Ringerike kulturskole