Drømmestipendet 2017

Er du kulturutøver under 20 år? Nå er det klart for nye nominasjoner til Drømmestipendet! Søk innen 15.februar!

100 nye kulturutøvere skal i juni få til sammen én million kroner i form av Drømmestipendet 2017. Nå er jakten på gode drømmestipendkandidater i Ringerike i gang.

Hvert år deles det ut 100 stipender à 10 000 kroner, til sammen én million kroner. Det er kulturskolens rektor i Ringerike Kulturskole som er ansvarlig for å finne, vurdere og nominere en eller flere kandidater til Drømmestipendet.

Alle som ønsker å bli vurdert som drømmestipendkandidater oppfordres til å ta kontakt med Ringerike kulturskole så fort som mulig for å søke.

Fristen er 15. februar!

Søknaden må inneholde:

• Informasjon om den som søker (Navn, alder, kontaktinformasjon)
  • Beskrivelse av drøm/motivasjon for å søke
  • Hva drømmestipendet kan være med på å realisere
  • Digital dokumentasjon på aktivitet. (Lydopptak, foto, tekst, video e.l.)

Man kan søke drømmestipend innen følgende uttrykk:

• Dans
  • Musikk
  • Skapende Skriving
  • Teater
  • Visuell Kunst
  • Annet (Kulturuttrykk som ikke naturlig hører inn under de over)

I 2017 må en være født tidligst i 1997 og senest i 2004 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

Ringerike kommune har anledning til å nominere én utøver innenfor hver kategori.

Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Søknad sendes kulturskolerektor:

Dagny.Grondahl.Krogness@ringerike.kommune.no

Les mer om hvordan man søker på Drømmestipendets nettside.

31.01.2017
16.02.2017

Ringerike kulturskole

Hønefoss bru 3