The BandGathering

Spiller du i band? Har du og bandet ditt lyst til å bli bedre? Bli med på "The BandGathering" på Union Scene i Drammen 21. november!

The BandGathering er en hel dag viet til å gjøre bandet ditt bedre!  Dere møter profesjonelle instruktører som gir veiledning i grupper av 3 band.  Bandet vil ha stort utbytte av å la en utenforstående person høre på låtene deres med friske ører, og forbedre uttrykket deres med små grep.

Det vil være en spørsmål/svar-runde med instruktørene, som både har reist verden rundt på turné og spilt på spellemannsnominerte album.

Den siste delen av kvelden vil bandene få spille en konsert på ca 20 min hver. Og her kommer konkurranseaspektet inn.

En jury bestående av blant annet instruktørene, vil plukke ut et vinnerband som vil motta et gavekort på 10.000.- fra Jonny Musikk i Drammen!

Dette er en sjanse dere ikke bør gå glipp av!

Arrangementet er gratis.

Informasjon om instruktørene  og arrangementet finnes på www.thebandgathering.no.

Send en mail  innen 1. oktober til tbg@thebandgathering.no.

Mailen må innhelode:

1.Bandnavn og kontaktperson

2.Link til myspace-side eller annet sted hvor musikken deres ligger.

En jury vil så velge ut bandene som er så heldige å få delta.

Det er tredje gang The BandGathering arrangeres.  Arrangør er Buskerud musikkråd.

29.09.2010
26.01.2011

Ringerike kulturskole

Hønefoss bru 3