Gå til innhold Gå til søk

Røsholmstranda

Ringerike kommune har inngått avtale med Ringerike og Hole Røde kors om at administrasjon av lån og leie av Røsholmstranda. Det er også inngått avtale med Tonys om utleie av kjøkken i kafé-bygget.

Ringerike kommune har revidert avtale med Ringerike og Hole røde kors om leie og drift av Røsholmstranda. Avtalen gjelder fra 9.november 2016 til 31.12.2035. Avtalen innebærer at Ringerike og Hole røde kors leier området og lagerbygg på Røsholmstranda.

Området vil gi Ringerike og Hole røde kors et godt utgangspunkt for kurs og aktiviteter, i tillegg til at det vil kunne bedre vannberedskapen.
Ringerike og Hole røde kors er i tillegg ansvarlig for tilsyn og rydding på området og renhold av kafe og sanitærbygg utenom høysesongen.

I tillegg har vi inngått avtale med Tonys om utleie av kjøkkenet i kafebygget. Avtalen med Tonys innebærer i tillegg at Tonys i høysesongen er ansvarlig for tilsyn og rydding på området og renhold av kafe og sanitærbygg.

Alle forespørsler om leie eller lån av Røsholmstranda skal gå til Ringerike og Hole Røde Kors, gjennom Staale Trevland tlf. 471 61 474 eller pr epost staale.trevland@redcross.no

Høysesongen er definert å være fra 1.mai t.o.m. andre helg i september.

Besøk gjerne nettsidene til Ringerike og Hole Røde Kors her.

Røssholmstranda

Publisert
13.05.2017
Sist endret
19.05.2017

Kontakt oss

Kulturleder
Marja Lyngra Høgås (Permisjon)

Kulturkonsulent
Victoria Irene Koch 
Mob: 47 25 32 15

Besøksadresse
Hønefoss bru 3, 3510 Hønefoss
(PopUpKultur)

Postadresse:
Postboks 123, Sentrum
3502 HØNEFOSSsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk