Næring og samfunn - Ringerike kommune Gå til innhold Gå til søk

Næring og samfunn

Det er flere store utviklingsprosjekter på gang i Ringeriksregionen, som blant annet E16, Ringeriksbanen, Treklyngen, Øyaområdet, Hvervenmoen, Eggemoen, tomtevalg for ny skole og flerbrukshall i Schjongslund.

Et attraktivt sentrum, sammen med gode boligområder og oppvekstmiljø vil kunne gi grobunn for befolkningsvekst. Kommunens viktigste oppgave er å være bidragsyter, og tilrettelegger for smidige og demokratiske prosesser.

"Grasrota" og kommuneplan
Kommuneplanens samfunns- og arealdel skal nå revideres. I disse formelle prosessene oppfordrer vi til engasjement fra «grasrota». Det vil bli arrangert folkemøter og det forutsettes høringsrunder slik at innbyggerne skal få mulighet til medvirkning.

Her skal premisser for kommunens utvikling og satsningsområder for de neste fire årene legges, noe som vil ha betydning for hele lokalsamfunnet.

Skal du starte og drive bedrift?
Nettstedet Altinn – starte og drive bedrift hjelper etablerere og etablert næringsliv med nyttig informasjon bedriftshverdagen.

Hvorfor nettopp Ringerike?

Vi får gode tilbakemeldinger på skole- og barnehagetilbud. Vi har kort vei til Oslo og Gardermoen. Vi har plass! Vi har vakker natur!

Vi er kulturby, sykkelby, høyskoleby og fotballby! Og mye, mye mer…

Du kan ringe Servicetorget 32 11 74 00 for å gjøre en avtale om en direkte prat med aktuelle personer i kommunen dersom det er ønskelig.

 

 

 

Publisert
08.11.2007
Sist endret
13.12.2013
Opprettet av
Lars Olsen

Les mer

Kontakt oss

Ringerike kommune

Besøksadresse
Servicetorget 
Osloveien 1, 3511 Hønefoss 

Servicetorget er åpent
mandag-fredag kl. 09.00-15.00

Postadresse
Postboks 123 Sentrum

3502 Hønefoss

Telefon: 32 11 74 00
Telefaks: 32 12 50 30

Tjenestesteder A - Å

Facebook   Twitter   Linkedin


In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk