Fire 10.klassinger satte seg ned allerede første skoleuke og startet planleggingen og organiseringen av skoleårets Bli kjent-dag.

Med fokus på å skape et trygt skolemiljø for alle, der vi alle kjenner mange, vedtok skolens Elevråd forrige skoleår å arrangere en Bli kjent-dag for hele skolen rett etter skolestart. Et mål er at alle elever skal kunne si hei! til flere elever på skolen, og at flere elever vil stoppe og si hei! til akkurat deg.

Hilde, Sivert, Amal og Kristine i 10B tok i år på seg ansvaret med å planlegge og organisere dagen. Et hovedpoeng er at alle elevene skal være del av en gruppe, som går på tvers av klasser og trinn, en hel dag. Og gruppen skal igjennom fire stasjoner med fire ulike aktiviteter på i løpet av en dag. I matfri hadde vi felles grilling i skolegården. Årets bonus var vafler til alle!

Vi hadde bestilt sol - og det fikk vi! Vi hadde en strålende dag med bare blide ungdommer og voksne, morsomme aktiviteter, lek og moro!

Tusen takk til de 14 gruppelederne fra 10.trinn som tok et spesielt ansvar for hver sin gruppe, tusen takk til alle lærere som var med og støttet og hjalp gruppene og en stor takk til elevene Hilde, Sivert, Kristine og Amal som tok ansvar for hele dagen!

03.09.2014
03.09.2014

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,

Postadresse:                                                                                                                                          pb 1165, Flattum                                                                                                                          3503 Hønefoss