Velkommen til nytt skoleår 2017-2018!

Første skoledag er mandag 21.august og vi starter med felles samling for alle elever og voksne i gymsalen kl 8.15.

Vi håper alle har hatt en fin sommer og nå er klare for et nytt skoleår. Alle møter i gymsalen til felles oppstart mandag 21.august til 1.time, kl. 8.15. Etter en felles samling går vi til klasser.

Det blir full skoledag med bl.a utdeling av skolebøker så ta med niste, drikke, skolesekk og skrivesaker.

På foreldremøte for foresatte på 7.trinn informerte vi om at elevene på årest 8.trinn vil få elev-PCer til utlån etter omtrent tre uker etter skolestart. Ringerike kommune har etter etter dette vedtatt at skolene skal gå over fra PC til Google sine maskiner Chrome Books for hele grunnskolen. Dette er en formidabel satsning på IKT i skolen av kommunen, for hele det ti-årige grunnskoleløpet og høsthalvåret prioriteres til å utarbeide god infrastruktur for digital satsning på barneskolene. Dette betyr for oss, i ungdomsskolen, at eleven på årets 8.trinn først får Chrome Books etter nyttår i 2018. I høsthalvåret vil 8.trinn allikevel arbeide mye digitalt, elevene får utdelt eldre elev-PCer til utlån. Dette innebærer også at elevene ikke vil få skolesekker av skolen, slik tidligere kull har fått. Nærmere informasjon om dette kommer i eget informasjonsskriv ved skolestart.

Vi ønsker alle nye og 'gamle' elever og foresatte velkommen til et nytt skoleår  på Hov ungdomsskole- vi gleder oss til å møte dere!

Vel møtt!

Tone Sandvik, rektor

14.08.2017
14.08.2017