Gå til innhold Gå til søk

Kostymeprøving torsdag 11. november

Da klokken nærmet seg 0930 på torsdag, var det mange spente elever i første klasse på Kirkeskolen, som ventet på besøk fra Folkehøgskolen.

Nå skulle elevene i første klasse endelig få se hvordan deres ideer til kostymer på papiret, etter hvert kom til å se ut i tøy. Noen hadde nok trodd at kostymene skulle være ferdig, og at de skulle få ta dem med hjem. Men skuffelsen var nok ikke så stor da de så hvor flotte kostymene kommer til å bli når de blir ferdig.

Alle var ivrige mannekenger da de prøvde på de halvferdige kostymene. Det var havfruer, prinsesser, Robin fra ”Batman og Robin”, Spiderman, Ben Ten, Teletubbie og mange flere fantasifulle kostymer å se.

Mange syntes nok at besøket fra Folkehøyskolen gikk for fort over. De kunne nok gjerne ha hatt besøk mye lenger. Men som læreren fra folkehøyskolen sa: ”Vi har mye vi skal gjøre for å få kostymene klare til karneval”.

Kan tro vi alle gleder oss til Folkehøyskolen kommer tilbake til oss med de ferdige produktene.

 

 

 

 

 

 

Publisert
18.11.2010
Sist endret
04.09.2017

Kontakt oss


Kirkeskolen 

Tlf.: 32 11 77 50

Tlf. SFO: 97 00 74 74

Adresse:
Norderhovsbakken 15,
3512 Hønefoss

Rektor:
Mona G. Lund
Tlf: 986 06 733

send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk