Gå til innhold Gå til søk

Korsang til jubilanten!

Til personalets juleavslutning ble det laget sanger til inspektør Nils som fylte år i desember. Nå er det hele spilt inn på plate! Hør den fantastiske musikken! :-)

Vanligvis spilles sanger inn sammen med eller etter akkompagnementet. Det er nok sikkert det beste. Likevel ble det slik at vi tok det i en litt annen rekkefølge. Først gjorde vi unna syngingen, og deretter la vi på instrumenter.

Siden Nils spiller både piano, trompet og trekkspill, følte vi at disse instrumentene måtte med. I tillegg har vi Bjørg som spiller på kam. Siden melodien er "Gammel jegermarsj", syntes vi også at tuba var på sin plass. Det går nemlig ikke an å spille "Gammel jegermarsj" uten tuba! Mot slutten snek det seg inn litt flere instrumenter som vi også følte at hørte med.

Vi tror ikke dere vil legge så veldig godt merke til at koret noen ganger synger litt for fort. Det er nesten ikke til å oppdage. 

Noen vil kanskje si at dette høres ut som et skramleorkester. De har helt rett. Det høres ut som et skramleorkester. De best informerte vil likevel forstå at det ikke er det. Det er faktisk ikke noe orkester i det hele tatt.

Gratulerer med dagen til Nils!

Til dere andre: Nyt musikken

Publisert
10.01.2009
Sist endret
20.08.2009

Kontakt oss

Vang skole 

Besøksadresse:
Fløytingen 95
3514 Hønefoss

Tlf: 32 17 14 70

Rektor: Siri Strømmen       send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk