Adventgudstjenester i Haug kirke.

Tradisjonen tro gjennomfører Vang skole adventsgudstjenester i Haug Kirke. Tirsdag 19. desember 2017; kl 0830 for 1. – 4. trinn og kl 0930 for 5. – 7. trinn.

• Elever 2. og 5. trinn tenner lys.
  •  Elever fra 3. og 6. trinn synger.
  •  Elever fra 4. og 7. trinn leser Juleevangeliet.

Som et likeverdig, alternativt opplegg arrangerer vi samtidig en samlingsstund i Aulaen – tilsvarendeadventsgudstjenesten, men uten det kristne budskap. Her vil vi organisere høytlesing med fokus påtemaer som omtanke, nærvær og det å bry seg om hverandre. Musikk og lystenning vil også pregedette arrangementet.Vi er klar over at Utdanningsdirektoratet tidligere har anbefalt skolene å gjennomføre påmelding tilto likeverdige arrangementer (adventsgudstjeneste og likeverdig, alternativt arrangement). I samrådmed FAU har Vang skole konkludert med at vi også i år viderefører vår praksis. Det innebærer at deav foreldrene som ønsker fritak fra adventsgudstjeneste for sine barn, må melde dette til skoleninnen 17. desember 2017. Disse elevene får da delta på det alternative arrangementet på skolen.

Invitasjonen finner du her

12.12.2017
12.12.2017

Vang skole