Gøy i Ultimate-cup!

Super innsats med to lag i Ultimate-cup!

7. klasse deltok som vanlig i Ultimate-cup. Ultimate er en morsom måte å konkurrere med freespee på. To lag konkurrerer mot hverandre uten dommer, og det er lagt stor vekt på fairplay. Spillerne dømmer selv. 7. trinn på Veien gjorde det veldig bra, og etter å ha spilt innbyrdes mot hverandre gikk begge lagene videre til hver sin runde. Her vant og tapte et lag, mens det andre gikk helt til finalen. Her ble Ullerål for sterke, men strålende innsats av begge lagene, og veldig gøy! Takk til Adrian i Hønefoss disc club som gjør en stor innsats!

21.09.2014
21.09.2014

Veien skole

Veienkollen 20