Gå til innhold Gå til søk

Vårt tilbud

Opplever du problemer i forhold til din partner, barn, foreldre eller andre? Blir du truet eller slått? Er du blitt seksuelt misbrukt eller voldtatt?

Vi kan tilby:

Betjent krisetelefon, samtaler på senteret, et midlertidig beskyttet botilbud for kvinner, menn og barn, oppfølgingssamtaler, nettverksgrupper, opplysningsarbeid i skoler, lag og foreninger.

Samtale/veiledning

Krisesenteret er ikke en behandlingsinstitusjon og vi tar ikke fra deg ansvaret. Det er bare du som vet hvordan du har det og hva du trenger hjelp til. Vi kan støtte deg med råd og veiledning og øke din innsikt og forståelse av her og nå, slik at du kan finne løsninger som kan bedre din livssituasjon.

Hos oss treffer du mennesker du kan stole på. Du vil møte mennesker som vil lytte til din historie, gi omsorg og ta vare på deg.

Vi har et samarbeid med offentlige instanser og kan hjelpe deg videre i systemet dersom du selv ønsker det. Vi kan i enkelte tilfeller også følge til avtaler (lege, politi, advokat, i retten, m.m.) ved behov.

Alle ansatte har lovpålagt taushetsplikt og du velger selv om du ønsker å være anonym.

Botilbud

Dersom du har behov for det, kan vi tilby deg et trygt sted å bo i en overgangsperiode. Har du barn, kan du selvfølgelig ta dem med deg.

Se bilder fra huset.

Husk

At uansett alder, religion, kultur, politisk oppfatning eller sosial status, kan vi ALLE komme opp i situasjoner som synes håpløse å komme ut av. Det kan være vanskelig å se veien videre. Vi er her når du trenger oss. Ta kontakt på mail eller tlf 32 17 06 90.

Publisert
29.08.2011
Sist endret
05.12.2011

Kontakt oss


Krisesenteret i Hønefoss

Tlf 32 17 06 90

Postadresse:
Postboks 1193 Flattum
3503 Hønefoss

Enhetsleder
Vigdis Bjerke Jægersborg
Tlf 92 24 36 10

Avdelingsleder:
Miriam Rasch
Tlf 930 62 012

Besøksadresse:
Hov Allé 32, 3515 Hønefoss
Kart

Krisesenteret er åpent hele døgnet året rundt.

Følg Krisesenteret på Facebook

 Følg Krisesenteret på Facebooksend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk