Gå til innhold Gå til søk

Om nettstedet

Ringerike kommune arbeider kontinuerlig med å forbedre informasjonen til og kommunikasjonen med innbyggerne. Nettsidene er et av de viktigste redskapene i dette arbeidet.  

Nettstedet vårt er tilpasset en skjermoppløsning på 1024x768 piksler og nettleserne Internet Explorer, Firefox, Opera og Safari. Hvis du bruker Internet Explorer 6 vil du dessverre kunne oppleve at elementer på nettsidene forskyver seg.

Endre skrifstørrelsen?

Tekststørrelsen på nettsiden er satt til 'mellomstor'. Du kan selv gjøre den større eller mindre. Dette kan du gjøre ved å klikke på "Skriftstørrelse” i høyremenyen.

Du kan også endre skriftstørrelsen ved å holde Ctrl-tasten nede og klikke på + eller –  (zoom). En tredje mulighet er å endre tekststørrelsen i nettleser (under Vis eller Sidevisning).

Programvare og tilgjengelighet

De aller fleste dokumentene på nettsiden skal kunne leses med gratis programvare. For å kunne lese pdf-dokumenter må du ha installert 'Adobe Reader' (eller tilsvarende), som kan lastes ned gratis fra Adobes hjemmeside.

Enkelte dokumenter er laget med Microsofts programvare. For å se dokumentene kan Word Viewer , Power Point Viewer  eller Excel Viewer  lastes ned.

Les vår personvernerklæring her.

Kontaktinformasjon

Kommunikasjonssjefen er ansvarlig redaktør.

Kontakt nettredaksjonen: webredaksjonen@ringerike.kommune.no 

Nettsida driftes av IT-enheten, hovedansvarlig. 

Innholdet på www.ringerike.kommune.no er underlagt gjeldende opphavsrett.

Det tas forbehold om trykkfeil.

Send oss gjerne en meldig hvis du oppdager feil på nettsidene eller har forslag om hvordan vi kan forbedre sidene.

Hvis du vil si fra om feil, er det viktig at du beskriver så nøyaktig som mulig hvilken side det gjelder.  Send oss en mail eller bruk kontaktskjema.

Sosiale medier
Det drives ikke saksbehandling på kommunens Facebook- eller Twitterside. Sidene er først og fremst en kanal for å formidle kommunal informasjon. Vi behandler ikke direkte henvendelser om aktuelle saker på disse kanalene.

Publisert
10.10.2011
Sist endret
13.11.2017

Kontakt oss

Vakttelefoner

- er betjent utenom vanlig åpningstid

FB-logo- følg oss på Facebook

In English Englishsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk