Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2019 / UngInvest Ringerike sertifiserte som Miljøfyrtårn

Innhold

  UngInvest Ringerike sertifiserte som Miljøfyrtårn

  17. oktober 2019 ble UngInvest AIB avdeling Ringerike sertifiserte som Miljøfyrtårn, et signal om at de har tatt et standpunkt til miljø og bærekraft, og at de vil gå foran som et godt eksempel.

  Om Unginvest

  UngInvest bidrar med et tilbud for ungdommer som trenger litt assistanse for å komme seg gjennom utdanningsløpet. De gir praktisk opplæring innenfor digital foto, design og håndverk, kantinedrift, bygg og produksjon og mekaniske fag. I tillegg gir de opplæring innenfor allmennfagene.

  Hensikten med tilbudet er at ungdommene får inspirasjon til hvilke mål de vil sette seg og at de får hjelpen de trenger til å komme i jobb med egen inntekt og gode liv.

  Førjulsbesøk

  I dag kom ordfører Kirsten Orebråten på besøk med en hyggelige førjulspresang. Ordføreren hadde æren av å overrekke Miljøfyrtårndiplomet til UngInvest.

  Det ble også organisert en omvisning i lokalene, hvor John-Kristian Knestang og Helle Grønlie fortalte om hvordan det er å være elever ved skolen. Avdelingsleder Heidi Alstad Weisten og rådgiver Kine Anett Præsius-Kristiansen holdt også et kort foredrag om UngInvests arbeid og formål, og beskrev litt av prosessen de nå hadde vært igjennom for å bli Miljøfyrtårn.

  Orebråten fulgte godt med på det som ble fortalt, og anerkjente viktigheten av arbeidet som utføres der. Hun gratulerte dem med statusen som Miljøfyrtårn, og håper dette kan bidra med inspirasjon og erfaringer til andre som selv søker å bli sertifisert. 

  Ordføreren kommenterte at ungdommene var godt involverte i det som foregår ved UngInvest, – det er flott at elevene engasjerer seg og får bidra til å forme skolen de er en del av. De går foran som gode eksempler, og vi håper de kan stå fram som forbilder for andre ungdommer. 

  Siste endret: 14.08.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?