Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2019 / Gledesspredere på Gledeshuset

Innhold

  Gledesspredere på Gledeshuset

  Nesten 200 personer i alle aldre fant veien til Gledeshuset på verdensdagen for psykisk helse. Målet med kvelden var å gi tid gjennom musikk, foredrag og stand up.

  Ga tid på Gledeshuset 

  Aktivitetene på Ringerike under verdensdagen for psykisk helse ble avsluttet på Gledeshuset.

   

  Ylva Kaasin Simarud og Selma Høgås Røen geleidet oss igjennom kvelden med en stø hånd og profesjonalitet vi sjeldent har sett maken til.

  Første bidrag ut var fra Damien med band, de spilte til et publikum som slukte tekstene som om de var ment til hver enkelt av dem.

  "Det er første gangen noen har klappet igjennom hele denne sangen før, og det i selveste hjembyen min, Hønefoss" sa Damien etter at publikum slang seg med når vokalisten selv klappet et par ganger i lufta.

  Elisabeth Nissen Eide ga oss alle en tankevekker og ga enkle, klare og tydelige tips om hvordan vi kan spre glede og gi tid i hverdagen. Som for eksempel det å legge vekk andre tanker og bare være tilstede i en samtale, legge vekk telefonen eller bli kjent med ny mennesker som for eksempel gjennom frivillig arbeid.

  Kvelden ble avsluttet med han som mange hadde ventet på, selveste Jonis Josef. Han tok fra første sekund scenen med storm. I tillegg til å komme med punchlines som gjorde at hele salen runget i latterbrøl, så var han også opptatt av: å ha en plan med livet, tenke over hva man vil og at ting noen ganger kan ordne seg, kun fordi man blir kjent med nye mennesker.

  Jonis var positivt til velkomsten hos oss -Jeg har bare kjørt forbi Hønefoss før, men dette var et skikkelig bra første møte med byen, kommenterte han.

  -Vi håper dette kan bli en årlig begivenhet for dette var kjempe gøy. Takk for at så mange kom på Gledeshuset, spesielt så mange unge. Tusen takk for at dere ga oss tid til å være med dere sa hovedansvarlige for arrangementet, Aina og Olav fra Fontenehuset.

  Foto: Fontenehuset

  Markering av verdensdagen på Ringerike

  Les mer om markeringen andre steder

  Siste endret: 14.08.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?