Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2019 / Gunn Edvardsen slutter i Ringerike kommune

Innhold

  Gunn Edvardsen slutter i Ringerike kommune

  Kommunalsjef for samfunn Gunn Edvardsen har sagt opp sin stilling i Ringerike kommune for å begynne i ny stilling som daglig leder i Øvre Eiker kommunale Eiendom KF.

  Hilde Brørby Fivelstad inn som fungerende kommunalsjef

  Gunn Edvardsen har vært kommunalsjef samfunn i Ringerike kommune siden 2015 og sitter i rådmannens ledergruppe. 

  - Jeg vil takke Gunn for den innsatsen og det arbeidet hun har lagt ned for Ringerike kommune. Gunn har ledet sektor samfunn på en svært god måte i noen hektiske år med store omveltninger og endringer, sier rådmann Tore Isaksen.

  Gunn Edvardsen fratrer 1. april i år, og fra dette tidspunktet vil Hilde Brørby Fivelsdal fungere i stillingen som kommunalsjef. Hilde Brørby Fivelsdal er i dag rådgiver for sektor samfunn.

  For fristende tilbud fra Øvre Eiker

  - Jeg har hatt fire spennende og lærerike år som kommunalsjef i Ringerike kommune. Jeg har truffet mange svært dyktige og engasjerte fagfolk som brenner for jobben sin og som har grunn til å være stolte av jobben de gjør hver dag, sier Gunn Edvardsen.

  - Jeg kom til Ringerike kommune med bakgrunn fra næringseiendomsbransjen. Når jeg nå får muligheten til å være med på å bygge opp et kommunalt selskap for drift og utvikling av den kommunale eiendomsmassen i Øvre Eiker, kunne jeg ikke si nei til det, avslutter Gunn Edvardsen.

  Siste endret: 14.08.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?