Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2019 / Ny enhetsleder for Interkommunale tjenester og stab

Innhold

  Ny enhetsleder for Interkommunale tjenester og stab

  Heidi Elisabeth Lafton har takket ja til å bli ny enhetsleder for Interkommunale tjenester og stab. Heidi kommer fra stillingen som leder for Hønefoss omsorgssenter.

  Gleder seg til nye utfordringer innen helse og omsorg

  Heidi Lafton starter i stillingen 1. oktober og vil ha ansvaret for de interkommunale tjenestene innen helse: krisesenteret, legevakt, helsetjenesten i fengselet og Ringerikskjøkken. I tillegg vil hun ha personalansvar for rådgivere i stab i Helse og omsorg.

  "Jeg ønsket meg nye utfordringer etter å ha jobbet hovedsakelig med eldreomsorg i mange år. Jeg får nå mulighet til å fordype meg i andre fagområder innen helse og omsorg, og samtidig være en del av et utviklingsmiljø sammen med rådgiverne i stab. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven" sier Heidi om den nye jobben.

  Kommunalsjef for Helse og omsorg, Christine Myhre Bråten er fornøyd med ansettelsen. "Jeg er glad for at Heidi har takket ja til stillingen og gleder meg til at vi skal jobbe enda tettere enn tidligere. Hun sitter allerede i ledergruppen min som enhetsleder for Hønefoss omsorgssenter, men vil nå også fungere som min faste stedfortreder." 

  Stilling som Enhetsleder ved Hønefoss omsorgssenter vil bli utlyst etter sommeren.

   

  Foto: Futuria v/ Ann Kristin Støveren

  Siste endret: 14.08.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?