Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2019 / Ny rektor er tilsatt på Vang

Innhold

  Ny rektor er tilsatt på Vang

  Første februar 2020 blir det rektorbytte på Vang. Når Siri Strømmen går over i rollen som rådgiver, vil Randi Broberg bli ny rektor.

  Fra Hov ungdomsskole til Vang

  Randi Broberg er tilsatt som rektor på Vang skole. Broberg  jobber nå som avdelingsleder ved Hov ungdomsskoleskolen, hun går over i stillingen som rektor 1. februar 2020.

  - Jeg har jobbet i ungdomsskolen i 21 år, og hatt ulike oppgaver som faglærer, kontaktlærer, spes.ped.koordinator og rådgiver. De siste fem årene har jeg vært avdelingsleder og tatt skolelederutdanning ved siden av jobben, forteller Broberg. 

  Barnetrinnet er helt nytt for meg, og jeg ser frem til å lære mer om begynneropplæringen. fortsetter hun, jeg ser det som en fordel at jeg kjenner ungdomstrinnet godt, og er sikker på at denne kunnskapen er nyttig å ta med inn i arbeidet med barnetrinnet.

  Randi gleder seg veldig til å bli kjent med elever, personalet  og foresatte på Vang, og ser fram til et godt samarbeid.

  Rett person til å vidreutvikle skolen

  - Jeg er  er svært glad for at Randi begynner som rektor på Vang, hun er rette person til å videreføre og videreutvikle skolen i samarbeid med ansatte sier kommunalsjef Utdanning og familie, Marianne Mortensen.

  Nåværende rektor, Siri Strømmen går 1. januar over til ny stilling som rådgiver i sektor Utdanning og familie.

  Siste endret: 14.08.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?