Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Er du ung og har innspill til fremtidens kulturhus?

Innhold

  Er du ung og har innspill til fremtidens kulturhus?

  Ringerike kultursenter skal utvides og bygget om. Ungdommens stemme i arbeidet er viktig for å utvikle et fremtidsrettet kultursenter. Tips gjerne unge om undersøkelsen. Frist for innspill er 26. oktober.

  Et fremtidsrettet kultursenter - "Alles hus"

  Sparebankstiftelsen Ringerike og Ringerike Kommune har vedtatt en betydelig utvidelse og ombygging av Ringerike kultursenteret. Det fremtidige kultursenteret har fått navnet «Alles hus» og skal huse kunst- og kulturaktiviteter for hele regionen som omfatter Ringerike, Hole og Jevnaker kommune.

  Ungdommens stemme i dette arbeidet er svært viktig for at vi skal utvikle et kultursenter som er fremtidsrettet. Det gjennomføres nå en undersøkelse blant ungdom i regionen hvor de får muligheten til å påvirke hvordan fremtidens kultursenter kommer til å se ut. 

  Vi håper at flest mulig unge vil besvare undersøkelsen. Tips gjerne unge du kjenner om undersøkelsen.

  Slik gir du dine innspill

  Gi dine innspill her:

  Link til undersøkelsen

  Frist for innspill: 26. oktober kl. 1600.

  Det tar 5-6 minutter å gjennomføre undersøkelsen. Hver person som deltar er også med i trekningen av tre gavekort til en verdi av 500kr, som kan benyttes på de fleste steder i regionen. Rent praktisk gjennomføres undersøkelsen av konsulentselskapet Fueled. 

  Vi trenger dine innspill,  tusen takk på forhånd! 

  Siste endret: 27.12.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?