Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Fagdag for lærlinger

Innhold

  Fagdag for lærlinger

  Lærlingene i barne – og ungdomsarbeiderfaget (BUA) hadde15. oktober felles fagdag med tre viktige temaer på agendaen. Fagdagen inneholdt mange faglige innlegg og gode refleksjoner.

  Kompetanseløftet Være sammen

  Dette er en av de viktigste satsningene for Ringeriksbarnehagene. Hensikten med kompetanseløftet erå styrke kvaliteten på de sosiale relasjonene mellom voksne og barn, og mellom barna, gjennom å bygge opp en grunnmur av relasjonsvarme å møte barna med.  Relasjonsarbeid krever kunnskap og kompetanse, og hviler på samhandling, tillit og trygghet mellom fagperson og barnet.  Foredragsholder var Ninette Rudberg , avdelingsleder i Hønefoss barnehage.

  Foredrag - Være sammen

  Vold i nære relasjoner

  Kunnskap om vold i nære relasjoner, og forebyggende tiltak er med på å øke barns trygghet i Ringerike.  Ved å øke kompetansen for alle ansatte i barnehagene og i skolene, får vi bygget opp en felles faglig plattform. Hans Michael Giselbæk fra Krise- og kompetansesenteret i Ringerike var foredragsholder for dette temaet. 

  Foredrag - vold i nære relasjoner

  HOPP i Ringerike 

  Helsefremmende OPPvekst (HOPP) et tverrfaglig samarbeid som skal legge til rette for sunn livsstil hos barn og unge, gi bedre læringsforhold, økt trivsel og forbygge livsstilsykdommer og inaktivitet. Lene Carine Vik, Eir Kolltveit Kvernstuen og Eirin Viktil fra Forebyggende helsetjenester var foredragsholdere. 

  HOPP i Ringerike

  Siste endret: 27.12.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?