Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Flagget til topps på Veien skole!

Innhold

  Flagget til topps på Veien skole!

  Endelig er elevene på 1.-4 trinn tilbake på skolen igjen! På Veien skole var flagget heist da spente elever møtte på skolen igjen på mandag etter seks uker med hjemmeskole. Det var mange smil å se i regnværet.

  En ny skolehverdag

  – De første skoledagene har gått kjempefint. Vi ser mange glade unger som er utrolig fornøyd med å være tilbake på skolen igjen.

  Da elevene kom mandag morgen sto de på den tildelte plassen i skolegården og ventet pent på at lærerne skulle hente dem inn, sier rektor Jarle Hjelmeseth Hildeskår

  .Elevene sto pent oppstilt og ventet på å få komme inn i klasserommet igjen.

   

  Nye rutiner

  Spente lærere og assistenter var klar med nye rutiner for en annerledes skolehverdag, og elevene har vært veldig flinke til å følge instruksjonene. De holder god avstand og bærer alt utstyret selv.

  - Vi har hatt fokus på håndvask - både når man kommer inn, og før/etter mat. Elevene vasker også pulten sin selv, forteller rektor.  

  Det er god avstand mellom elevene når de har samlingsstund.

   Oppmerkede oppstillingsplasser og adskilte områder i skolegården hjelper elevene til å holde avstand når de er ute. Det har vært annerledes samlingsstund for de minste elevene og noen grupper (kohorter) har hatt uteskole hele eller deler av dagen.

  Se flere bilder fra gjenåpningen på Veien skole. 

  Siste endret: 29.04.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?