Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Ny eiendomssjef

Innhold

  Ny eiendomssjef

  Pål Rishovd er ansatt som eiendomssjef og skal lede den nyopprettede enheten for eiendom, der drift og forvaltning samles under en ledelse. Eiendomsenheten har 120 ansatte, og holder til på Hensmoen.

  Viktig rolle

  Som eiendomssjef vil Pål Rishovd få en viktig rolle i å bygge en ny organisasjon i samspill med de ansatte. Målet er å skape en effektiv, profesjonell, løsningsorientert og fleksibel organisasjon med et godt omdømme, både internt og eksternt.

  Pål Rishovd har lang erfaring som leder og bred kompetanse innenfor eiendomsfaget.

  - Jeg er veldig fornøyd med å få han med på laget når vi nå skal i gang med bygge en ny organisering og gjennomføre eiendomsstrategien, sier  kommunalsjef Hilde B. Fivelsdal.

  Pål Rishovd er ansatt som ny eiendomssjef.

  - Det er en stor oppgave jeg skal ta fatt på, og jeg ønsker å bygge opp den nye enheten med åpenhet og involvering. Jeg er kjent med at det er mange dyktige medarbeidere i organisasjonen, så alt skal ligge til rette for å at den nye enheten for eiendom skal lykkes med sitt oppdrag, sier Pål Rishovd.

  Rishovd kommer fra stillingen som avdelingsleder i Forsvarsbygg, og har mer enn 24 år bak seg i forsvaret i ulike roller og på ulike steder. Han er oppvokst på Ringerike, og flyttet tilbake til Ringerike i sommer.

  Pål Rishovd starter i jobben som eiendomssjef den 4 januar 2021.

  sier kommunalsjef Hilde B. Fivelsdal

  Siste endret: 27.12.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?