Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Ny leder på Nes barnehage og skole

Ny leder på Nes barnehage og skole

Nina Åsli Henriksen er tilsatt som ny leder på Nes barnehage og skole, og tar over etter Ingunn Børresen som har gått av med alderspensjon. Nina er en stedbunden nesning som brenner for at lokalmiljøet skal fungere godt for alle, og at skolen skal være en del av dette.

En nesning som brenner for lokalmiljøet

Nina Åsli Henriksen har tidligere jobbet fem år i Bærum kommune, hvor hun blant annet var med å innføre digitale nettbrett. Tidligere jobbet hun to år ved en norsk skole i Spania, og har også tidligere arbeidet i Ringerike kommune i nesten ti år.

- Å være en tydelig leder krever struktur, tydelighet, målrettethet og gjennomføringsevne. Jeg er opptatt av at alle, både barn og voksne skal føle seg sett og bli inkludert, sier Nina Åsli Henriksen. - Skolen skal være et sted man oppsøker med glede og engasjement.

Hun forteller videre at hun gleder seg til å jobbe med implementeringen av fagfornyelsen, IKT,  samt koding. - Dette er en spennende oppgave jeg gleder meg til å dra lasset med sammen med mine flotte ansatte, forteller Nina Åsli Henriksen.

Nytt oppvekstsenter på Nes

Nåværende skolebygg på Nes oppgraderes til et oppvekstsenter som inneholder skole og barnehage. Oppvekstsenteret skal stå ferdig sommeren 2021.Gjennom oppgraderingen tilrettelegger vi for framtidig vekst, knyttet til prioriterte lokalsamfunn i Ringerike.

- Jeg er svært glad for at Nina begynner som leder på Nes barnehage og skole, sier kommunalsjef Marianne Mortensen. - Hun er rett person til å videreføre og videreutvikle barnehagen og skolen i samarbeid med ansatte. Det er en spennende tid med vekst, modernisering og utbygging, sier kommunalsjefen.

Nina Åsli Henriksen, ny leder på Nes barnehage og skole

Siste endret: 27.12.2020