Du er her: Hjem / Arkiver / Arkiv 2020 / Terje Dahlen slutter i Ringerike kommune

Innhold

  Terje Dahlen slutter i Ringerike kommune

  Terje Dahlen har sagt opp sin stilling som assisterende rådmann i Ringerike kommune. Dahlen begynner som daglig leder i Ringerike Næringsforening fra nyttår.

  Spennende og lærerik tid i kommunen

  Terje Dahlen har ledet den nye strategi- og utviklingsavdelingen og enhetene for plansaker, utbygging og miljø og areal.

  - Jeg vil takke alle de fantastiske medarbeiderne og kollegaene i Ringerike kommune som det har vært et privilegium å jobbe sammen med. Det har vært to svært lærerike og spennende år. Kommunens organisasjon er klar for å håndtere utfordringene fremover, og har fornyet seg på en rekke områder. Det er jeg stolt over å ha fått vært en del av, sier Terje Dahlen.

  - Det er naturligvis leit å miste en såpass dyktig og faglig sterk leder som Terje Dahlen er. Han har satt sitt preg på utviklingen i Ringerike kommune i løpet av den tiden han har vært her og jeg vil karakterisere ham som en ener, sier rådmann Tore Isaksen.

  - I løpet av de to årene Terje Dahlen har jobbet som assisterende rådmann har han bidratt til å legge grunnlaget for at Ringerike kommune skal være i posisjon for å oppnå vekst og utvikling, sier Tore Isaksen.

  - Terje har et brennende engasjement for utviklingen av Ringerikssamfunnet, og det er godt å vite at han fremdeles vil være en ressurs for nettopp dette i jobben som leder av næringsforeningen, sier Tore Isaksen.

  Rådmannen har allerede startet opp prosessen med å erstatte lederskapet til Terje Dahlen fra 1. januar 2021.

  Siste endret: 27.12.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?