Du er her: Hjem / Aktuelt / 34 elever og 4 lærere i karantene på Tyristrand skole

Innhold

  34 elever og 4 lærere i karantene på Tyristrand skole

  En elev på 9. trinn ved Tyristrand skole har testet positivt for covid-19. Alle elevens nærkontakter har fått informasjon. 34 elever og 4 lærere er satt i karantene og elevene på 9. trinn får hjemmeundervisning til og med 19. februar. På de andre trinnene ved skolen gjennomføres undervisningen på skolen.

  Hjemmeundervisning for 9. trinn

  34 elever og 4 lærere er satt i karantene og elevene på 9. trinn får hjemmeundervisning til og med 19. februar. På de andre trinnene ved skolen gjennomføres undervisningen på skolen.

  Negative koronatester

  De fleste av elevens nærkontakter er testet for koronavirus. Både hurtigtesten og den mer omfattende testen er negativ for alle som er testet. Risikoen for spredning av det engelske viruset på Tyristrand skole er derfor lav. 

  Det er kjent smittevei fra person med påvist engelsk mutasjonsvariant av koronavirus til eleven ved Tyristrand skole. Nærkontaktene er pålagt karantene og skal testes igjen etter 7 døgn. 

  Håntering av store, uoversiktlige utbrudd og ved påvist mer smittsom virusvariant.

   

  Les mer på FHIs sider: 

   

  Har du spørsmål?

  På våre koronasider finner du kontaktinformasjon til vårt koronakontor.

  På FHIs side finnes god informasjon, blant annet om hvem som regnes som nærkontakt og om hvordan forholde seg når man er i karantene.

  Siste endret: 07.12.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?